Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea pat ortopedica cu arcuri pocket, 180x190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2749 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea pat Ortopedica cu Arcuri Pocket, 180x190 - 100% Latex, husa cu Ioni de Argint, 26 cm, 7 zone de confort, Reversibila, Ergonomica, Antiacarieni, Husa detasabila, Hotel Range, Ortopedicus

Stim cu totii ca sunt cateva momente importante  in care suntem nevoiti sa schimbam o saltea de pat:
cand dormim pe o saltea prea veche si i-a venit randul sa fie schimbata
cand apar durerile de spate din cauza uzurii fizice
cand ne mutam in casa noua si ne trebuie si o saltea buna

Fix in acele momente incep bataile de cap fiindca magazinele online abunda de oferte saltele si modele care mai de care.

,,Toate sunt cele mai bune,,  ,,toate sunt premium,, toate promit multe sau totul, desi nu este chiar asa.

Te invitam sa studiezi blogul nostru, unde am pregatit cateva articole menite sa te ajute sa alegi o saltea de calitate si potrivita nevoilor tale.
Daca nu ai timpul necesar, nicio problema, suna-ne sau scrie-ne si vom castiga timp, ardem etapele si-ti vom recomanda o saltea potrivita!
Cui ii este destinata aceasta saltea pat Ortopedica Arcuri Pocket, 180x190 - Bio 100% Latex, Ioni de Argint, 26 cm, 7 zone de confort, Reversibila, Ergonomica, Antiacarieni, Husa detasabila, Hotel Range La Ortopedicus facem lucrurile fix asa cum trebuie! Astfel am realizat cea mai ventilata saltea!

Este PREMIUM cu adevarat, este creativa, inedita confortabila, excesiv ventilata, destinata celor exigenti si iubitorilor de calitate!

Este o saltea cu 100% latex si arcuri impachetate - tip pocket, cu doua fete si doua fermitati, reversibila, lansata, la cererea miilor de clienti pe care i-am consiliat in ultimii ani.

Datorita inaltimii mari, a latexului natural combinat cu peste 1.000 buc/ 160x200, a ranforsarii metalice de pe margine, este perfecta pentru persoanele cu greutati medii si mari, iubitori de saltele ferme si sanatoase.

Ce poate fi mai ventilat decat un strat de arcuri impachetate, plasat intre doua straturi de bio latex natural, perforat pe 7 zone?

Cat de ventilata si uscata poate fi o husa cu Ioni de Argint si plasa aerisire 3D pe lateral?

Pe fata, salteaua este prevazuta cu un strat de 3 cm de bio latex, densitate 80 kg/mc, profilat pe 7 zone de confort, care este usor mai ferma decat verso

Pe verso, salteaua dispune de un strat de bio latex de 5 cm, ferm si usor pufos deasupra.

Datorita inaltimii, a confortului oferit si gratie calitatii materialelor, se preteaza foarte bine pentru utilizare in hoteluri si zone cu umiditate crescuta, precum Marea Neagra, Delta Dunarii sau zone de munte.
Este departe 100% cea mai buna saltea cu arcuri impachetate, dedicata cuplurilor cu greutati medii si mari!
Este capabila sa ofere confort si sa combata durerile de spate tuturor persoanelor care dorm in orice pozitie, indiferent de constitutie si greutate.

Ofera utilizatorilor, prin arcurile pocket si bio latex perforat pe 7 zone, o ventilare de exceptie, maxim posibila, o temperatura neutra care impiedica aparitia senzatiei de incalzire.
De ce sa alegi Saltea pat Ortopedica cu Arcuri Pocket, 180x190 - 100% Latex, Ioni de Argint, 26 cm, Hotel Range? Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si antialergic.

Este o saltea ortopedica, anatomica si ergonomica - adica sustine si copieaza fidel forma corpului.

https://www.youtube.com/watch?v=U0xDpW4Lj6A
Este colosal de ventilata si uscata  - avem defapt mult aer, arcuri pocket, latex natural si o husa cu Ioni de Argint.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura