Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat super ortopedica 160x190 - husa ioni de argint

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1849 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea de pat Super Ortopedica 160x190 - Fara Arcuri, Husa Ioni de Argint, Reversibila, husa detasabila, 7 zone de confort, Nucleu Indeformabil, Antiacarieni, Ergonomica, doua fermitati, 23 cm, Hotel Range, Ortopedicus

Stim cu totii ca sunt cateva momente cheie in care suntem nevoiti sa schimbam o saltea de pat: cand dormim pe o saltea prea veche si apar durerile de spate sau cand ne mutam intr-o casa noua.

Fix in acele momente incep bataile de cap fiindca magazinele de saltele online abunda de modele si oferte saltele care mai de care.

Te invitam sa studiezi blogul nostru, unde am pregatit cateva articole menite sa te ajute sa alegi o saltea de pat de calitate si potrivita nevoilor tale.
Daca nu ai timpul necesar, nicio problema, te consiliem! suna-ne sau scrie-ne si vom castiga timp, ardem etapele

Cui ii este destinata aceasta saltea de pat?

Acest model de saltea este un model cu adevarat premium si se vede indata ce-l primesti.

Este foarte bine lucrat, atentie la detalii, se adreseaza persoanelor cu gusturi exigente si greutati medii sau peste medie, preocupati atent de un raport perfect intre calitate, confort si pret.

Este deci, ideala pentru cei care au o greutate medie sau peste medie, care dorm in toate pozitiile si care doresc si o saltea foarte bine ventilata.

Spuma de culoare roz este de o fermitate ridicata, optim pentru persoane cu  greutati normale si peste, iar spuma de culoare galben, este medie – perfecta pentru persoanele cu greutate normala.

Practic, este perfecta pentru orice pozitie de dormit si orice fizionomie, se adapteaza perfect diferitelor nevoi.

Acest saltea de pat, este capabila sa ofere confort si sa combata durerile se spate atat persoanelor cu greutati medii cat si celor cu greutati mari.

De ce sa alegi aceasta saltea?

Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.

Aceasta saltea de pat ofera un suport corect pentru cele 7 zone de confort: cap, umeri, coloana, bazin, si picioare indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.

Este o saltea de pat ortopedica, anatomica si ergonomica – adica sustine si copieaza fidel forma corpului.
Pe partea cu spuma roz, este elastica si se percepe foarte ferma la greutati de 60-90 kg, ferma la peste 100 kg.
Pe partea cu spuma galbena, este usor rigida si se percepe ferma la greutati de 60-90 kg si medie la peste 100 kg.
Este o saltea de pat extrem de confortabila, inaltime medie, frumoasa, bine aerisita, durabila si imbracata intr-o husa performanta.
Elimina punctele de presiune, imbunatateste circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.

Structura saltea de pat Super Ortopedica 2 in 1

Am folosit la acest model de saltea, un nou tip de spuma poliuretanica, mai inteligenta, premium, mult mai densa si mai calitativa, cu scopul de a sustine corect o greutate peste medie – pe termen lung.
Grün Tech , new line, de 15 cm, este o spuma galbena, inedita care confera un plus de sustinere optima pentru intreg corpul.
Luft HD , de 6 cm, culoare roz, spuma foarte aerata, (nu este memory), foarte elastica si ferma, ideala pentru persoane cu greutati medii si mari, faciliteaza dormitul pe lateral.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura