Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat Super Ortopedica Air, Bio Bumbac Cooler

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1099 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea de pat Super Ortopedica Air, Bio Bumbac Cooler, Fata vara iarna, fara arcuri, 80x190 cm
Felicitari, ai gasit o saltea perfecta! geniala chiar!

Te afli intr-unul din cazurile de mai jos?
Te doare tot mai des spatele si simti nevoia sa-l intinzi sau sa-l indrepti?
Esti adolescent sau ai 40+?
Ori ai o greutate peste medie?
Sau esti sensibil(a) la caldura?
Vara iti doresti un asternut racoros?
Te zvarcolesti in somn pe toate partile?
Nu iti plac saltelele pufoase, cu memory si calduroase?
Vrei o saltea care sa te tina ani buni?
Si nu-ti doresti o saltea cu arcuri zgomotoase ?

Pentru toate aceste motive am creat aceasta saltea super ortopedica,  cum foarte greu regasesti intr-un magazin online de saltele!

Bio Bumbac Cooler Ortopedicus
De sa alegi aceasta saltea de pat premium, fara arcuri ?  Este o saltea de pat fara memory, reversibila, fara arcuri cu adevarat cu doua fete, una de vara si alta de iarna, fabricata din spuma poliuretan ferma, elastica si foarte aerata Luft HD, super ortopedica cu inaltime 21 cm, imbracata intr-o husa premium, greu de murdarit si usor de curatat, cu textile iteligente dar si catifelate la atingere.
Husa este prevazuta pe o fata cu textil BIO BUMBAC,  culoare bej, foarte fin si placut ca textura,  cu temperatura neutra si numai bun impotriva transpiratiei.
Pe cealalta parte, salteaua de pat, este prevazuta cu un material COOLER foarte inteligent, din fibre reci cu rolul de a mentine o temperatura racoroasa la nivelul asternutului, in timpul verilor calduroase.

Bio-Bumbac-Cooler-Ortopedicus
Astefel, ca salteaua este reversibila, cu doua fete total diferite, pentru a putea fi folosita in momente diferite ale anului.
Pentru ca stim cat de importanta igiena, am prevazut husa cu un fermoar astfel incat sa poata fi scoasa si spalata cu usurinta.
Este deci o saltea de pat ferma, fara arcuri dar ortopedica si anatomica, foarte bine ventilata si rezistenta, recomandata pentru toate pozitiile de dormit.
Sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
Saltelele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antimicrobian, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.
Saltea Super Ortopedica Air, Bio Bumbac Coolerc onfera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin si picioare, indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.
Gratie spumei Luft HD, cu bule foarte mari si deschise, aerul circula cu mare usurinta prin nucleu, asigurand un flow puternic, implicit o temperatura scazuta in timpul somnului.

Luft Hd Ortopedicus
Umiditate si temperatura scazuta = asternut sanatos numai bun impotriva bacteriilor sau mirosurilor neplacute.
Combinatia creativa dintre materiale recoritoare si bine ventilate pe de o parte dar si cele calduroase si bune absorbante pe de alta, face din aceasta saltea un produs deosebit de versatil, utilizabil de multi pretentiosi. (poate fi uscata, rece si calda in acelasi timp)
Tehnologii folosite la aceasta Saltea de pat Super Ortopedica Air, Bio Bumbac Cooler, fara arcuri, 80x190 cm
Utilizam materiale de cea mai buna calitate cu efecte benefice pentru o saltea de pat premium si un somn sanatos si odihnitor.
Gandita in Germania, dupa consultari cu medici ortopezi si specialisti in fabricarea materialelor poliuretanice si textile, aceasta saltea este cea mai buna alegere cand vine vorba de beneficii versus investitie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura