Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat ortopedica Memory 20+3+3, ioni de argint

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1549 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea de pat Ortopedica Memory 20+3+3, Ioni de Argint, Top Line, fara arcuri, 100x190

Daca ai ajuns la noi, dupa lungi cautari in magazine online de saltele, din dorinta de a gasi o saltea de pat Ortopedica, premium, cat mai inalta si ferma, cu spuma memory si fara arcuri care sa nu incalzeasca, sau sa te afunzi, sa sustina greutati foarte mari si totodata sa ofere suport excelent pentru coloana, ei bine,  aceasta saltea este salteaua ideala, deoarece contribuie la diminuarea durerilor de spate, mentine o temperatura scazuta si te ajuta sa ai un somn odihnitor.

Saltea de pat Ortopedica Memory 20+3+3, Ioni de Argint, Top Line, fara arcuri, este ortopedica si anatomica - adica sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.

Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.

Ofera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin, si picioare indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.

Fie ca iti doresti o saltea de pat pentru o persona sau pentru un pat matrimonial, aceasta se potriveste perfect in orice dormitor!

De ce sa alegi aceasta saltea de pat?

Este dedicata persoanelor cu greutati mari si foarte mari, peste 90 kg, care dorm in orice pozitie, dar totodata sunt si iubitori de spuma memory.

Poate fi folosita si de persoane cu greutati mici, sub 70 kg,  doar daca dorm preponderent pe burta sau pe spate.

Am folosit cea mai densa si mai calitativa spuma poliuretanica  din Romania, cu scopul de a sustine greutati foarte mari. Se mentine ferma chiar si la 130 kg!

Este o spuma Luft HD, foarte speciala, este foarte bine ventilata, foarte rezistenta si elastica incat este capabila sa faca fata la milioane de comprimari/decomprimari repetate.


Este suficient de ferma cat sa sustina greutati foarte mari dar si elastica si flexibila cat sa sustina perfect forma si greutatea corpului.

Spuma are celule foarte mari si deschise prin care aerul circula cu mare usurinta, pastrand astfel o temperatura neutra la nivelul asternutului.

Pentru un confort sporit, pentru o sensatie mai blanda la asezare si pentru o mai buna sustinere, am adaugat 3 cm memory foam, densa si usor pufoasa!  Doar 3 cm si nu mai mult fiindca astfel dorim sa prevenim senazatia de afundare si incalzire.

Efortul nucleului din spuma Luft Hd este dublat de o husa premium extrem de performanta.

De ce este husa Silver atat de performanta?

Am plecat de la premisa ca o greutate mare conduce si la un nivel ridicat de transpiratie si am luat masurile cuvenite.

Am folosit un textil  Silver, calitate deosebita, cu proprietati deja foarte cunoscute de public, privitor la igiena si santatea somnului.

Aditional, husa silver este dublata pe lateral de o plasa de culoare gri, numita 3D Freeze, menita sa imbunatateasca fluxul de aer.

Tesatura este una rara incat sa permita circulatia cu usurinta a aerului dar si elastica incat sa permita adaptarea la forma corpului si sa mentina o temperatura optima.

Pentru ca spuma memory sa nu incalzeasca, am matlasat textilul in 3 straturi groase cu microfibra astfel pastram o distanta sigura intre corp si nucleul din spuma.

Tehnologii folosite la realizarea saltelei de pat Ortopedica Memory 20+3+3, Ioni de Argint, Top Line, fara arcuri, 100x190
Trimite mesaj
Din Gura in Gura