Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat Ortopedica, Memory Fresh 15+5+1, Aloe Vera

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
De ce o saltea de pat Ortopedica, Memory Fresh 15+5+1, Aloe Vera, 150x190
O saltea de pat poate fi usor gasita daca o cauti unde trebuie!
Daca te afli aici din dorinta de a gasi o saltea de pat premium la un cost avantajos, cu multa spuma cu memorie, fara arcuri, foarte confortabila,  fara sa te afunzi, nici foarte moale dar nici prea ferma, cu suport excelent pentru coloana,
Ei bine, aceasta saltea este salteaua ideala, deoarece intruneste toate conditiile si in plus, contribuie la diminuarea durerilor de spate si te ajuta sa ai un somn odihnitor.
Este optima pentru absolut toate tipurile de dormit, ideala pentru pozitia lateral si recomanda pentru persoane  cu varste intre 18 si 50 de ani *si care nu transpira in mod excesiv.
Este moale si pufoasa deasupra datorita celor 5 cm de spuma cu memorie dar este ferma dedesupt si usor elastica. Suficient de ferma pentru dormitul pe spate dar si suficient de moale si pufoasa pentru dormitul pe lateral sau cu fata in jos.
Fie ca iti doresti o saltea de pat pentru o persona sau una matrimoniala, aceasta se potriveste perfect.
Salteaua Ortopedicus Memory Fresh 15+5+1, Aloe Vera, este ortopedica si anatomica - sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.
Ofera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin, si picioare indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.
Tehnologii folosite la salteaua de pat Ortopedica, Memory Fresh 15+5+1, Aloe Vera, 150x190! Utilizam materiale de cea mai buna calitate cu efecte benefice pentru un somn sanatos si odihnitor.  Gandita in Germania, dupa consultari cu medici ortopezi si specialisti in fabricarea materialelor poliuretanice si textile, aceasta saltea este cea mai buna alegere cand vine vorba de inaltime, corelata cu fermitate, confort dar si pret!

Saltea Premium Ortopedicus
Gren Tech, spuma inteligenta de inalta densitate, ferma si usor rigida, perfect silentioasa, nu permite transferul de miscare catre partener in timpul somnului, distribuie in mod egal greutatea corpului, eliminand astfel punctele de presiune, relaxand astfel musculatura.
Memory Foam HD de 5 cm, este un strat de spuma, foarte pufoasa la atingere, cu celulatie inchisa, utilizata pentru prima data in programele NASA, contribuie la un plus de confort prin amortizarea miscarilor din timpul somnului, prelungeste durata de viata a saltelei si asigura o temperatura optima pentru corp. Grosimea de 5 cm de memory este optima, suficient de groasa cat sa ofere confort maxim dar si suficient de subtire cat sa nu supra incalzeasca. Exact atat cat trebuie!

Saltea de Pat Ortopedica, Memory Fresh 15+5+1, Aloe Vera
OEKO-TEX, este certificarea internationala care certifica ca textilul folosit in husa saltelei este sigur pentru sanatatea corpului uman.
Husa saltelei cerificata si tratata cu Aloe Vera, este foarte placuta la atingere, cu un effect antitranspiratie, de un alb imaculat, aspectuoasa,  cu tesatura rara pentru o foarte buna aerisire, este usor detasabila, prevazuta cu fermoar fiind lavabila la 30 de grade.
Aloe Vera este are in mod natural effect antibacterian,  pastrand astfel un mediu sanatos la nivelul asternutului.

Husa are o importanta covarsitoare in calitatea unei saltele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura