Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea pat Ortopedica Pocket, 90x190 - Bio Bambus Air

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1949 lei Lei
Out Of stock
Descriere
De ce sa alegi o Saltea pat Ortopedica Pocket, 90x190 - Bio Bambus Air, Memory HD Royal, 3+12+6+5, Hotel Range, Ortopedicus
Oferta de saltele cu arcuri impachetate individual, tip pocket, din magazinele online si nu numai, este atat de bogata, incat probabil te-ai intrebat daca este mai buna o saltea integral din spuma cu memorie sau fara sau o saltea cu arcuri clasice ori o saltea cu arcuri impachetate (pocket spring)?

Sa aflam impreuna! ?

Saltea pat Ortopedica Pocket - Bio Bambus Air, Memory HD Royal, 3+12+6+5, Hotel RangeSaltea pat Ortopedica Pocket - Bio Bambus Air, Memory HD Royal, 3+12+6+5, Hotel Range

Daca iti doresti o saltea de pat  inalta, cum ai vazut la HOTEL DE LUX, 4 si 5*****,  cu arcuri impachetate, cu multa spuma memory, usor pufoasa dar si puternic ventilata, mult mai sanatoasa, cu husa BIO, faina si care sa nu incalzeasca,  dar sa  si ofere suport excelent pentru coloana, ei bine,  aceasta saltea este salteaua ideala, este suprema! deoarece contribuie la diminuarea durerilor de spate, mentine o temperatura scazuta, te ajuta sa ai un somn odihnitor si bonus, prin aspect, innobileaza patul matrimonial dar si dormitorul.
Este o saltea de pat ferma, usor pufoasa deasupra, ce se poate utiliza la toate pozitiile de dormit.
Gratie inaltimii mari si a stratului gros cu arcuri impachetate dar si a unei huse premium cu fibre  ECO de bambus  si de foarte buna calitate, este proiectata sa oferte confort persoanelor greutate peste medie.
Este ideala pentru persoanele cu gusturi rafinate, exigente care transpira usor, cu greutate normala si peste care dorm in pozitii diverse.
Este recomandata hotelurilor si pensiunilor datorita confortului sporit, al inaltimii mari dar si a versatilitatii sale; husa sa fiind lavabila pentru igienizare repetata si usoara.

Salteaua de pat Saltea pat Ortopedica Pocket, 90x190 - Bio Bambus Air, Memory HD Royal, 3+12+6+5, Hotel Range este ergonimica, ortopedica si anatomica - adica sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
Saltea pat Ortopedica Pocket, 90x190 - Bio Bambus Air, Memory HD Royal, 3+12+6+5, Hotel Range, Ortopedicus
Materialele de buna calitate folosite si imbinate inteligent, asigura un mediu curat, uscat si o temperatura optima, ostila dezvoltarii acarienilor sau micro organismelor, contribuind astfel la un somn sanatos si odihnitor.

Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor, a arcurilor impachetate si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.

Ofera un suport corect pentru cele 7 zone: cap, gat, umeri, coloana, bazin, genunchi si glezne, indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.

Fie ca iti doresti o saltea de pat pentru o persona sau pentru un pat matrimonial, aceasta se potriveste perfect in orice dormitor!
Care este povestea saltelelor Pocket Spring (arcuri impachetate individual) versus arcuri clasice?
La saltelele cu arcuri clasice, intalnim o tehnologie veche care foloseste arcuri cu spira mult mai mare, fiind prinse toate intre ele  metalic sub forma de plasa  de arcuri.

Principalele dezavantaje ale saltelelor cu arcuri clasice ar fi ca:  salteaua devine zgomotoasa din cauza sarmelor legate intre ele, fiindca nu sunt independente si al doi-lea si cel mai important,
avand arcuri cu spira mare, plasa nu poate copia fidel forma corpului, facand astfel sangele sa circule cu intermitente catre musculatura.

Arcurile impachetate individual sau Pocket Spring, cum mai este cunoscuta ca si tehnologie, sunt o versiune moderna, mult imbunatatita a tehnologiei clasice cu arcuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura