Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat super ortopedica cu arcuri, 120x200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea de pat Super Ortopedica cu Arcuri, 120x200 - Aloe Vera, Reversibila, Ferma, 24 cm, Ortopedicus
Stim cu totii ca sunt cateva momente importante  in care suntem nevoiti sa schimbam o saltea de pat:
cand dormim pe o saltea prea veche si i-a venit randul sa fie schimbata
cand apar durerile de spate din cauza uzurii fizice
cand ne mutam in casa noua si ne trebuie si o saltea buna

Fix in acele momente incep bataile de cap fiindca magazinele online abunda de oferte saltele si modele care mai de care.
Cui ii este destinata aceasta Saltea de pat Super Ortopedica cu Arcuri, 120x200 - Aloe Vera, Reversibila, Ferma, 24 cm

Daca esti un admirator al lucrurilor care se faceau odata si daca iti plac saltelele ferme si inalte, aceasta este o alegere perfecta!

Este o saltea cu arcuri clasice, semnificativ imbunatatita. Am adus elemente noi, calitative incat sa o faca mai confortabila.

Este bazata pe un nucleu de arcuri clasice bonell, elastice si durabile, incadrat  perfect intre foi de spuma poliuretan de inalta densitate si foi de feltru antimicrobian.

Nucleul este imbracat intro husa frumoasa, de culoare alb - verzui, cu bordura perimetrala, cu textil Aloe Vera

Este o saltea ferma destinata persoanelor  iubesc saltelele ferme si care dorm pe spate sau pe burta.

Ofera utilizatorilor, prin arcurile elastice clasice, o ventilare foarte buna, asigurand astfel un mediu uscat, ostil acarienilor si bacteriilor.
De ce sa alegi o Saltea de pat Super Ortopedica cu Arcuri, 120x200 - Aloe Vera, Reversibila, Ferma, 24 cm, Ortopedicus Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si antialergic.
Este o saltea super ortopedica, anatomica si ergonomica - adica sustine si copieaza fidel forma corpului.
Este  foarte bine ventilata si uscata  - avem defapt mult aer, arcuri silentioase, spuma ortopedica si o husa cu Aloe Vera
Elimina punctele de presiune, imbunatateste circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
Structura Nucleu  Gren Tech spuma inteligenta de inalta densitate, ferma si usor rigida, perfect silentioasa, nu permite transferul de miscare catre partener in timpul somnului, distribuie in mod egal greutatea corpului, eliminand astfel punctele de presiune, relaxand astfel musculatura.
Arcuri Bonell 15 cm - este stratul de arcuri Bonell, legate intre ele si ranforsate pe margine cu banda metalica, dublat la interior cu spuma poliuretan, pentru o liniste deplina.

Foi Feltru - de 1 cm au rolul de a face nucleul cat mai silentios, de a distrubui greutatea pe suprafata mai mare si de a regla temperatura si umiditatea.
Husa cu Aloe Vera
Efortul nucleului format din arcuri clasice, este dublat pe partea reglare termica si controlul microbian, de o husa  cu textil Aloe Vera.

Husa este performanta, cusuta cu bordura pe margine si matlasata cu doua straturi de microfibra cu rolul de regalare a temperaturii din asternut.
Acest model Saltea de pat Super Ortopedica cu Arcuri, 120x200 - Aloe Vera, Reversibila, Ferma, 24 cm, este produs in UE pentru Ortopedicus Inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci
Trimite mesaj
Din Gura in Gura