Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea pat super ortopedica, arcuri pocket individuale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea pat Super Ortopedica, Arcuri Pocket Individuale, 140x190 - Bio Bambus Air, Mega XXL, Reversibila, Inaltime 31 cm, Peste 1000 Arcuri Pocket, Husa detasabila, Hotel Range, Ortopedicus

Noi la Ortopedicus, am invatat sa facem saltele asa cum trebuie! Calitatea si confortul sunt primordiale cand vine vorba de o saltea de pat cu arcuri individuale - pocket spring.

Punem in saltele fix ceea ce trebuie! fiindca suntem certati cu zicala ,,merge si asa,,!

Oferta de saltele de pat din magazinele online si nu numai, este atat de bogata, incat probabil te-ai intrebat daca este mai buna o saltea integral din spuma sau o saltea cu arcuri clasice ori o saltea cu arcuri impachetate (pocket spring)

Cui se recomanda aceasta saltea pocket! (video)

Sa aflam impreuna!

In general, o saltea de pat, indiferent daca este cu arcuri pocket sau din spuma cu memorie ori din spuma standard, se comprima in functie de greutatea ocupantilor.

Astfel, cu cat greutatea corpului creste, cu atat fermitatea saltelei scade.

Se intampla zilnic sa fim intrebati daca avem o saltea care sa se mentina ferma chiar si la greutati mari de peste 100 Kg...

Ei bine, acesta este motivul pentru care am creat cea mai buna saltea ortopedica, si pentru persoane cu greutati mari care isi doresc sa doarma in orice pozitie.

Ea poate fi o alegere foarte buna si pentru persoanele cu greutati mici dar care adora sa doarma pe spate sau pe burta. In acest caz, durata de viata a saltelei se poate chiar dubla.

Este fabricata cu cele mai bune materiale existente pe piata, tocmai sa se mentina ferma chiar si la greutati de peste 120 kg, pentru un timp cat mai indelungat.

Pentru ca, persoanele cu greutati mai mari sunt mai sensibile la temperaturi ridicate, am dotat nucleul cu o husa performanta: fibre naturale, tesatura groasa, matlasare foarte generoasa, plasa ventilare 3D -  la 360 grade.

Contribuie la diminuarea durerilor de spate, mentine o temperatura foarte scazuta, te ajuta sa ai un somn odihnitor si bonus, prin aspect, innobileaza patul matrimonial dar si dormitorul.

Gratie inaltimii foarte mari,  a stratului de 15 cm de arcuri impachetate dar si a unei huse groase cu fibre ECO de Bambus de foarte buna calitate - este proiectata sa faca fata la umiditate crescuta, greutati mari si transpiratie abundenta.

Este ideala pentru persoanele cu gusturi rafinate, exigente care transpira mai usor cu greutati peste medie.

Tot din aceste motive, este o saltea de pat Ortopedica pocket, foarte recomandata si zonelor turistice, cu umiditate mai mare, cum ar fi litoralul Marii Negre sau Delta Dunarii.

Saltea pat Super Ortopedica, Arcuri Pocket Individuale, 140x190 - Bio Bambus Air, Mega XXL, 31 cm, Hotel Range, este ortopedica, anatomica si ergonomica - adica sustine si preia forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.

Materialele cu adevarat premium folosite si imbinate inteligent, asigura un mediu curat, uscat si o temperatura optima, ostila dezvoltarii acarienilor sau micro organismelor, contribuind astfel la un somn sanatos si odihnitor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura