Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea pat ortopedica Pocket, 140x190 - Bio Bambus Air

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea pat Ortopedica Pocket, 140x190 - Bio Bambus Air, Doua dete, Fermitati diferite, Inaltime 31 cm, Peste 1000 Arcuri Pocket, Husa detasabila, Hotel Range, Ortopedicus?

Noi la Ortopedicus, am invatat sa facem saltele asa cum trebuie!

Calitatea si confortul sunt primordiale cand vine vorba de o saltea saltea de pat pocket Ortopedicus.

Punem in saltele fix ceea ce trebuie! fiindca suntem certati cu zicala ,,merge si asa,,!

Oferta de saltele de pat din magazinele online si nu numai, este atat de bogata, incat probabil te-ai intrebat daca este mai buna o saltea integral din spuma sau o saltea cu arcuri clasice ori o saltea cu arcuri impachetate (pocket spring)?
Cui se recomanda aceasta saltea pocket! (video)

Sa aflam impreuna! ?

Daca iti doresti o saltea de pat foarte inalta, cum ai vazut la HOTEL DE LUX, 4 si 5*****,  cu arcuri impachetate, racoroasa si fara spuma cu memorie, super ventilata, mult mai sanatoasa, cu husa BIO calitativa care ofere suport excelent pentru coloana, ei bine,  aceasta saltea este salteaua ideala, este suprema!

Contribuie la diminuarea durerilor de spate, mentine o temperatura foarte scazuta, te ajuta sa ai un somn odihnitor si bonus, prin aspect, innobileaza patul matrimonial dar si dormitorul.
Este o saltea de pat cu doua fete si fermitati diferite, de exemplu la 90 kg - pozitia intins,  o fata se percepe medie elastica 3/5 iar cealalta fata se percepe ferma elastica 4/5.
Desigur, cu cat greutatea scade, gradul de fermitate se percepe mai mare si invers, cu cat greutatea creste, fermitatea perceputa scade.
Aceasta saltea pocket  se poate utiliza la toate pozitiile de dormit, indiferent de greutate si fizionomie.
Gratie inaltimii foarte mari, a celor doua straturi de cate 6 cm de spuma Luft HD,  a stratului de 15 cm de arcuri impachetate dar si a unei huse groase cu fibre  ECO de Bambus de foarte buna calitate - este proiectata sa faca fata la umiditate crescuta, greutate peste medie si transpiratie abundenta.

Este ideala pentru persoanele cu gusturi rafinate, exigente care transpira mai usor, indiferent de greutate. Tot din aceste motive, este o saltea de pat Ortopedica pocket, foarte recomandata zonelor turistice, cu umiditate mai mare, cum ar fi litoralul Marii Negre sau Delta Dunarii.

Saltea pat Ortopedica Pocket, 140x190 - Bio Bambus Air, Doua dete, Fermitati diferite, Inaltime 31 cm, Husa detasabila, Hotel Range, este ortopedica, anatomica si ergonomica - adica sustine si preia forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.

Materialele cu adevarat premium folosite si imbinate inteligent, asigura un mediu curat, uscat si o temperatura optima, ostila dezvoltarii acarienilor sau micro organismelor, contribuind astfel la un somn sanatos si odihnitor.

Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor, a arcurilor impachetate si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.

Ofera un suport corect pentru cele 7 zone: cap, gat, umeri, coloana, bazin, genunchi si glezne, indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura