Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat ortopedica cu arcuri pocket, 140x190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea de pat Ortopedica cu Arcuri Pocket, 140x190 - Bio Latex Smart, Arcuri Pocket, 29 cm, Husa Bio Bumbac, Husa Detasabila, Fermitate Adaptiva, 7 zone de confort, Reversibila, Antiacarieni, Ergonomica, Hotel Range, Ortopedicus
Stim cu totii ca sunt cateva momente importante  in care suntem nevoiti sa schimbam o saltea de pat:
cand dormim pe o saltea prea veche si i-a venit randul sa fie schimbata
cand apar durerile de spate din cauza uzurii fizice
cand ne mutam in casa noua si ne trebuie si o saltea buna

Fix in acele momente incep bataile de cap fiindca magazinele online abunda de oferte saltele si modele care mai de care.

,,Toate sunt cele mai bune,,  ,,toate sunt premium,, toate promit multe sau totul, desi nu este chiar asa.

Te invitam sa studiezi blogul nostru, unde am pregatit cateva articole menite sa te ajute sa alegi o saltea de calitate si potrivita nevoilor tale.
Daca nu ai timpul necesar, nicio problema, suna-ne sau scrie-ne si vom castiga timp, ardem etapele si-ti vom recomanda o saltea potrivita!
Cui ii este destinata aceasta Saltea pat Ortopedica Pocket, 140x190 - Bio Latex Smart, Arcuri Pocket, 29 cm, Husa Bio Bumbac, Husa Detasabila, Fermitate Adaptiva, 7 zone de confort, Reversibila, Antiacarieni, Ergonomica, Hotel Range

Este PREMIUM cu adevarat, este destinata celor exigenti si iubitorilor de calitate!

Este o saltea cu arcuri impachetate, tip pocket, fermitate adaptiva, reversibila, lansata, la cererea miilor de clienti pe care i-am consiliat in ultimii ani si care chiar au nevoie de acest model.

Datorita inaltimii, a confortului oferit si gratie calitatii materialelor, se preteaza foarte bine pentru utilizare in hoteluri si zone cu umiditate crescuta, precum Marea Neagra, Delta Dunarii sau zone de munte.

Acum nu mai este nevoie de compromis! suntem primii din UE care chiar am rezolvat acest gen de problema printr-o saltea SMART!

Doua persoane cu greutati si inaltimi foarte diferite vor percepe confortul si fermitatea in mod similar in cadrul aceleasi saltele.

Daca totusi in timp se schimba gusturile, nicio problema!

Pe verso salteaua este prevazuta cu un strat de 3 cm de bio latex, densitate 80 kg/mc, profilat pe 7 zone de confort, care este mai ferma,usor rigida decat fata divizata a saltelei.
Este departe 100% cea mai buna saltea cu arcuri pocket, dedicata cuplurilor cu greutati sau inaltimi total diferite si care dorm in orice pozitie.
Nu mai este nevoie de doua saltele in acelasi pat si nici nu mai trebuie ca un partener sa cedeze din exigente in favoarea celuilalt!

Acest model de saltea este un model cu adevarat smart dar si premium, o saltea cu totul inedita, este originala si creativa, gandita in premiera de specialistii nostri.

Practic este perfecta pentru orice pozitie de dormit, orice greutate si orice fizionomie, fiindca se adapteaza perfect diferitelor nevoi.

Este capabila sa ofere confort si sa combata durerile de spate tuturor persoanelor care dorm in orice pozitie, indiferent de constitutie si greutate.

Ofera utilizatorilor, prin arcurile pocket, prin spumele superioare si latex gel, o ventilare de exceptie, o temperatura neutra care impiedica aparitia senzatiei de incalzire.
De ce sa alegi Saltea pat Ortopedica cu Arcuri Pocket, 140x190 - Bio Latex Smart, Bio Bumbac, 29 cm, Hotel Range  Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si antialergic.
Este o saltea ortopedica, anatomica si ergonomica - adica sustine si copieaza fidel forma corpului.
Este SMART si perfect adaptiva in functie de greutate si de pozitia de dormit.
Este o saltea premium, extrem de confortabila, perfecta pentru orice cuplu, foarte inalta, frumoasa, durabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura