Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat ortopedica, Memory HD 17+5+1, Lavanda Strong

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea Ortopedica, Memory HD 17+5+1, Lavanda Strong, 110x200 Grun Tech, Fara Arcuri

Daca ai ajuns la noi, dupa lungi cautari prin multele magazine online de saltele, din dorinta de a gasi o saltea de pat din spuma cu memorie, fara arcuri, foarte confortabila, fara sa te afunzi dar in acelasi timp ferma, cu un suport excelent pentru coloana, ei bine, aceasta saltea este salteaua ideala, deoarece contribuie la diminuarea durerilor de spate si te ajuta sa ai un somn odihnitor.

Saltea Ortopedica Lavanda

Este ideala pentru absolut toate tipurile de dormit, este salteaua care multumeste chiar si un cuplu cu gusturi sau nevoi total opuse.
Fie ca ai o greutate peste medie sau o greutate sub medie, fie ca dormi pe spate sau pe lateral, aceeasta saltea preprezinta solutia ideala.
Nucleul este format dintr-un strat de spuma memory, pufos si catifelat de 5 cm, asezat peste un strat de spuma foarte ferma de 17 cm inaltime.
Daca greutatea este mica, spuma cu memorie este suficienta pentru un confort optim fara a pune presiune in zona soldurilor si a umerilor.
Daca greutatea depaseste media 80-90 kg, apare tendinta de afundare insa atunci intervine stratul ferm care opreste aceasta senzatie neplacuta  ,,tip hamac,,
Fie ca iti doresti o saltea de pat pentru o persona sau una matrimoniala, aceasta se potriveste perfect.
Salteaua Ortopedicus Lavanda Memory 17+5 este ortopedica si anatomica - sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.
Ofera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin, si picioare indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.
Tehnologii folosite la Salteaua Ortopedica, Memory HD 17+5+1, Lavanda Strong, 110x200 Grun Tech, Fara Arcuri
Utilizam materiale de cea mai buna calitate cu efecte benefice pentru un somn sanatos si odihnitor.
Gandita in Germania, dupa consultari cu medici ortopezi si specialisti in fabricarea materialelor poliuretanice si textile, aceasta saltea este cea mai buna alegere cand vine vorba de inaltime, corelata cu fermitate si confort.
Grun Tech, 17 cm spuma inteligenta de inalta densitate, perfect silentioasa, nu permite transferul de miscare catre partener in timpul somnului, distribuie in mod egal greutatea corpului, eliminand astfel punctele de presiune, relaxand astfel musculatura.
Memory Foam HD de 5 cm, este un strat de spuma, pufoasa la atingere, cu celulatie inchisa, utilizata pentru prima data in programele NASA, contribuie la un plus de confort prin amortizarea miscarilor din timpul somnului, prelungeste durata de viata a saltelei si asigura o temperatura optima pentru corp. Grosimea de 5 cm de memory este optima, suficient de groasa cat sa ofere confort maxim dar si suficient de subtire cat sa nu supra incalzeasca. Exact  atat cat trebuie!

Saltea Ortopedica Lavanda

3D Freeze este o tesatura tridimensionala, de culoare alba, situata pe lateral, de tip fagure care asigura un flux de aer suplimentar asupra nucleului, mentinadu-l aerisit si curat.
Husa interioara, imbraca nucleul suplimentar impiedicand oxidarea si nu permite incarcarea electrostatic a husei exterioare.
OEKO-TEX, este certificarea internationala care certifica ca textilul folosit in husa saltelei este sigur pentru sanatatea corpului uman.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura