Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat ortopedica lavanda 4 Fit, reversibila 2 in 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2299 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea de pat ortopedica lavanda 4 Fit, reversibila 2 in 1, 200x220 cm, Fara Arcuri,  Luftvoll HD, Ortopedicus
Cauti demult in magazine online de saltele,  o saltea de pat ortopedica, moale sau medie cu doua fete? care sa nu incalzeasca, care sa aibe o inaltime mare dar si suport excelent pentru coloana?

Ei bine,  aceasta saltea de pat este o alegere inteleapta, unica in piata, deoarece contribuie la diminuarea durerilor de spate, mentine o temperatura scazuta, te ajuta sa ai un somn odihnitor si bonus, prin aspect, innobileaza patul matrimonial dar si camera.

Se poate utiliza la toate pozitiile de dormit si este ideala persoanelor cu greutati mici sau normale, cu constitutie fit care dorm in mare parte pe lateral.

De retinut! Gradul de fermitate  este influentat si perceput de catre fiecare ocupant in functie de greutatea avuta, de cosntitutie si pozitie dormit.

De ce aceasta saltea de pat este atat de speciala?
Nucleul saltelei este format din doua straturi de spuma speciale Luft HD, unul moale de 8 cm inaltime si altul mediu cu 14 cm, ambele sunt spume foarte elastice si foarte bine ventilate.

Astfel in asternut se mentine permanent o temperatura optima si un mediu uscat favorbil unui somn de calitate care sa incarce bateriile pentru o zi de lucru.

Saltea Ortopedica Lavanda

Efortul nostru de a mentine o saltea aerisita,  este dublat de o husa cu Lavanda, foarte performanta dublu matlasata si plasa 3D din lateral.
Important este si faptul ca are doua fete cu fermitati diferite si poate fi rotita in functie de preferinte. O fata moale si cealalta medie!
Saltea Ortopedica Lavanda 4 Fit, Reversibila 2 in 1, este ortopedica si anatomica - adica sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata redumaxim factorii alergeni.

Ofera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin, si picioare indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.

Fie ca iti doresti o saltea de pat pentru o persona sau pentru un pat matrimonial, aceasta se potriveste perfect in orice dormitor!

Tehnologii folosite la produsul Saltea Ortopedica Lavanda 4 Fit, Reversibila 2 in 1,  200x220 cm, Fara Arcuri,  Luftvoll HD, Ortopedicus
Utilizam materiale de cea mai buna calitate cu efecte benefice pentru un somn sanatos!

Gandita in Germania, dupa consultari cu medici ortopezi si specialisti in fabricarea materialelor poliuretanice si textile, aceasta saltea este cea mai buna alegere cand vine vorba de inaltime, greutatea personei si transpiratie excesiva.

Luft HD,  (nu este memory) este o spuma ventilate foarte bine, foarte aerata, celulatie deschisa, foarte elastica, moale si foarte rezistenta in timp.Se comprima repede si revine repid.

Luft HD

3D Freeze este o tesatura tridimensionala, de culoare alb, situata pe lateral, de tip fagure care asigura un flux de aer suplimentar asupra nucleului, mentinadu-l aerisit si curat.

Husa interioara, imbraca nucleul suplimentar impiedicand oxidarea si nu permite incarcarea electrostatic a husei exterioare.

OEKO-TEX, este certificarea internationala care certifica ca textilul folosit in husa saltelei este sigur pentru sanatatea corpului uman, important de stiut pentru persoanele alergice.

Saltea Ortopedica Lavanda

Husa tip Lavanda, este moale, foarte placuta la atingere, aspectuoasa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura