Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat super ortopedica, doua fete, aloe vera

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1549 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea Super Ortopedica, doua fete, cu spuma poliuretanica, fara arcuri, Aloe Vera, 200 x 220 cm  Daca te afli aici dupa lungi cautari prin multele magazine online de saltele, din dorinta de a gasi o saltea de pat ferma, din spuma si fara arcuri care sa aibe si inaltime optima dar si suport excelent pentru coloana, aceasta saltea este salteaua ideala, deoarece contribuie la diminuarea durerilor de spate,  te ajuta sa ai un somn odihnitor si mai are si un pret avantajos.

Salteaua Ortopedicus  Aloe Vera este super ortopedica si anatomica - sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.

Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.

Saltea de pat Super Ortopedica, doua fete, Aloe Vera, 200 x 220

Ofera un suport corect pentru cele 5 zone: cap, umeri, coloana, bazin si picioare, indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.

Fie ca iti doresti o saltea de pat pentru o persona sau pentru un pat matrimonial, aceasta se potriveste perfect in dormitor!

Este deci o saltea ferma, super ortopedica, recomandata pentru toate pozitiile de dormit dar este ideala persoanelor care dorm preponderant pe spate (cu fata in sus) si nu au nevoie  sau nu le este recomandata spuma cu memorie (memory)

Tehnologii folosite la realizarea saltelei de pat Super Ortopedica cu Aloe Vera

Utilizam materiale de cea mai buna calitate cu efecte benefice pentru un somn sanatos si odihnitor.

Gandita in Germania, dupa consultari cu medici ortopezi si specialisti in fabricarea materialelor poliuretanice si textile, aceasta saltea este cea mai buna alegere cand vine vorba de beneficii versus investitie.

Gren Tech, este o spuma inteligenta de inalta densitate, perfect silentioasa, nu permite transferul de miscare catre partener in timpul somnului, distribuie in mod egal greutatea corpului, eliminand astfel punctele de presiune, relaxand astfel musculatura.

OEKO-TEX, este certificarea internationala care certifica ca textilul folosit in husa saltelei este sigur pentru sanatatea corpului uman. Husa tip Aloe Vera este foarte placuta la atingere, frumoasa si  aspectuoasa, de culoare alb cu galben-verzui, este usor detasabila, prevazuta cu fermoar alb si este lavabila la 30 de grade.

Husa este groasa,  dublu  matlasata pe zone de confort, ea asigura un mediu uscat, prin faptul ca impiedica corpul sa intre in  contact cu nucleul din spuma, facand practic imposibila aparitia transpiratiei.

Aceasta saltea este produsa in UE pentru Ortopedicus

Inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci

Distribuit de Natural Gold Hand

Inaltime totala  19 (+/-1 cm)
Doua fete - reversibila  Da
Fermitate Verso  5/5
Fermitate Fata  5/5
Greutate maxim admisa  90 Kg / persoana
Inaltime strat de baza  18 cm
Tip spuma strat de baza  Grun Tech poliuretan
Densitate strat de baza  25 kg/mc
Model textil husa superioara  Aloe Vera
Textil husa superioara  250g/mp
Continut  PES
Matlasare  TNT 100% PP 35 gr/mp; VS 150g/mp
Fermoar  Da
Garantie forma nucleu  60 luni
Lavabila - detasabila  30 C
Rulata si vidata  Da

Tolerantele cu privire la  dimensiuni  sunt  urmatoarele:  inaltime  +/ -6%,  latime+/-3%,  lungime +/-1,5%
Cum se livreaza si cum se utilizeaza salteaua de pat Super Ortopedica cu Aloe Vera
Salteaua se livreaza rulata si vidata, in forma de cilindru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura