Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat ortopedica, din spuma cu memorie, 170x200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2649 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea de pat ortopedica, din spuma cu memorie, 170x200 - Memory 20+5+3, fara acuri, husa bio bumbac detasabila, 7 zone, Nucleu Indeformabil, Antiacarieni, Ergonomica, Ferma, Hotel Range.
Stim ca sunt cateva momente importante  in care suntem nevoiti sa schimbam o saltea de pat: cand dormim pe o saltea prea veche, cand apar durerile de spate sau cand ne mutam in casa noua.

Fix in acele momente incep bataile de cap fiindca magazinele online abunda de oferte saltele si modele care mai de care.

Te invitam sa studiezi blogul nostru, unde am pregatit cateva articole menite sa te ajute sa alegi o saltea de calitate si potrivita nevoilor tale.
Daca nu ai timpul necesar, nicio problema, suna-ne, sau scrie-ne si vom castiga timp, ardem etapele si te vom ajuta sa alegi o saltea potrivita.

Saltea de pat Ortopedica, din Spuma cu Memorie, 170x200 - Memory 20+5+3, Fara Arcuri, Husa Bio Bumbac, Hotel Range

Cui ii este destinata aceasta saltea de pat Ortopedica, din Spuma cu Memorie, 170x200 - Memory 20+5+3, Fara Arcuri, Husa Bio Bumbac, Hotel Range?
Acest model de saltea este un model premium, cu spectru larg, moale si pufoasa deasupra;  ferma - putin elastica in profunzime, care se adreseaza cunoscatorilor si celor foarte pretentiosi.

Practic este perfecta pentru orice pozitie de dormit, orice greutate si orice fizionomie, findca se adapteaza perfect diferitelor nevoi, inclusiv persoanelor sensibile la caldura, gratie husei performante.

Este capabila sa ofere confort si sa combata durerile se spate atat persoanelor cu greutati mici cat si celor cu greutati mari.

Saltea de pat Ortopedica, din Spuma cu Memorie - Memory 20+5+3, Fara Arcuri, Husa Bio Bumbac, Hotel Range

De ce sa alegi aceasta saltea de pat Ortopedica, din Spuma cu Memorie, 170x200 - Memory 20+5+3, Fara Arcuri, Husa Bio Bumbac, Hotel Range?
Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.
La imbinarea elementelor folosim adeziv ECOlogic pe baza de apa, astfel prevenim eventualele alergii.
Este ortopedica, anatomica si ergonomica - adica sustine si copieaza fidel forma corpului.
Se percepe ferma, usor pufoasa deasupra, indiferent de greutate.
Este o saltea extrem de confortabila, inalta, frumoasa, durabila si imbracata intr-o husa performanta.
Elimina punctele de presiune, imbunatateste circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
Ofera un suport corect pentru cele 7 zone de confort: cap, umeri, coloana, bazin, si picioare indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.

Saltea de pat Ortopedica, din Spuma cu Memorie - Memory 20+5+3, Fara Arcuri, Husa Bio Bumbac, Hotel Range
Structura Nucleu
Am folosit cea mai densa si mai calitativa spuma poliuretanica, cu scopul de a sustine greutati mari pe termen lung.
Luft Hd este o spuma foarte bine ventilata, foarte rezistenta in timp si elastica.

Luft HD Ortopedicus
Spuma are celule foarte mari, deschise prin care aerul circula cu mare usurinta, pastrand astfel o temperatura neutra la nivelul asternutului.
Temperatura neutra si asternut uscat = mediu ostil acarienilor
Pentru un confort sporit, pentru o sensatie mai blanda la asezare am adaugat 5 cm memory foam, densa si usor pufoasa!
Husa cu Bio Bumbac Organic  Efortul nucleului din spuma Luft Hd este dublat de o husa premium, cu efect antiperspirant, de culoare crem, cu Bumbac Organic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura