Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat ortopedica cu arcuri pocket, 120x190 - aloe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2549 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea de pat Ortopedica cu Arcuri Pocket, 120x190 - Aloe Vera Adaptive 4 in 1, Topper detasabil 7 cm Memory, 35 cm, Hotel Range

Noi la Ortopedicus, am invatat sa facem saltele asa cum trebuie!

Calitatea si confortul sunt primordiale cand vine vorba de o saltea de pat cu arcuri pocket.

Punem in saltele fix ceea ce trebuie, fiindca suntem certati cu zicala ,,merge si asa,,!

Oferta de saltele de pat din magazinele online si nu numai, este atat de bogata, incat probabil te-ai intrebat daca este mai buna o saltea integral din spuma sau o saltea cu arcuri clasice ori o saltea cu arcuri impachetate (pocket spring)?

Asa ca ti-am pregatit in blogul nostru cateva articole menite sa iti faca alegerea mai usoara.

Daca nu ai timpul necesar, nicio problema, suna-ne sau scrie-ne si vom castiga timp, ardem etapele si-ti vom recomanda o saltea potrivita!

Te sperie termenul de arcuri?

Asta pentru ca foarte multi oameni asociaza arcurile impachetate individual, o tehnologie complet noua si performanta, de ultima generatie, cu arcurile clasice. Nimic mai gresit!

La saltelele cu arcuri clasice, intalnim o tehnologie veche care foloseste arcuri cu spira mult mai mare, fiind prinse toate intre ele  metalic, sub forma de plasa  de arcuri.

Principalele dezavantaje ale saltelelor cu arcuri clasice ar fi ca:

salteaua devine zgomotoasa din cauza sarmelor legate intre ele, fiindca nu sunt independente si al doi-lea si cel mai important,
avand arcuri cu spira mare, plasa nu poate copia fidel forma corpului, facand astfel sangele sa circule cu intermitente catre musculatura.

Arcurile impachetate sau Pocket Spring, cum mai este cunoscuta ca si tehnologie, sunt o versiune moderna, mult imbunatatita a tehnologiei clasice cu arcuri.

In acest caz, arcurile au spira sub jumatate ca si diametru fata de cea a arcurilor clasice, astfel se muleaza mult mai bine pe formele corpului. Apoi, arcurile nu sunt legate intre ele metalic, ci sunt prinse in buzunare din textil, facandu-le flexibile si silentioase.

Pe scurt, la Pocket Spring, arcurile cu spira mica se muleaza perfect pe forma corpului iar dispunerea lor in buzunarele din textile le fac silentioase.

Un avantaj incontestabil al saltelelor tip Pocket Spring (arcuri impachetate) este aerisirea si elasticitatea exceptionala pe care o confera fiindca pe interior este plina cu aer iar perna de aer este cel mai bun izolant, se stie!

Grosimea sarmei arcului, diametrul spiralei arcului precum si elasticitatea metalului sarmei, confera gradul de fermitate al unei saltele.

Cui ii este destinata aceasta Saltea de pat Ortopedica cu Arcuri Pocket, 120x190 - Aloe Vera Adaptive 4 in 1, Topper detasabil 7 cm Memory, 35 cm, Hotel Range?

Saltea de pat Ortopedica cu Arcuri Pocket, 120x190 - Aloe Vera Adaptive 4 in 1, Topper detasabil 7 cm Memory, 35 cm, Hotel Range

Este PREMIUM cu adevarat, este creativa, inedita, confortabila, excesiv ventilata, destinata celor exigenti si iubitorilor de calitate!

Pentru ca stim ca nevoile se schimba constant, am lansat acest model de saltea cu 4 fermitati diferite.

Este o saltea cu spectru larg de utilizare. Practic este perfecta pentru orice pozitie de dormit, si pentru persoane cu greutate mica si medie.

Datorita inaltimii, a confortului oferit si gratie calitatii materialelor, se preteaza foarte bine pentru utilizare in hoteluri si zone cu umiditate crescuta, precum Marea Neagra, Delta Dunarii sau zone de munte.

La baza este o saltea cu arcuri impachetate individual, tip pocket spring, reversibila, cu fermitate adaptiva.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura