Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea de pat ortopedica, din spuma cu memorie, 180x200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3349 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea de pat Ortopedica, din Spuma cu Memorie, 180x200- Evergreen, Doua Fete, Hotel Range

Stim cu totii ca sunt cateva momente importante  in care suntem nevoiti sa schimbam o saltea de pat:

cand dormim pe o saltea prea veche si i-a venit randul sa fie schimbata
cand apar durerile de spate din cauza uzurii fizice
cand ne mutam in casa noua si ne trebuie si o saltea buna

Fix in acele momente incep bataile de cap fiindca magazinele online abunda de oferte saltele si modele care mai de care.

,,Toate sunt cele mai bune,,  ,,toate sunt premium,, toate promit multe sau totul, desi nu este chiar asa.

Te invitam sa studiezi blogul nostru, unde am pregatit cateva articole menite sa te ajute sa alegi o saltea de calitate si potrivita nevoilor tale.
Daca nu ai timpul necesar, nicio problema, suna-ne sau scrie-ne si vom castiga timp, ardem etapele si-ti vom recomanda o saltea potrivita!
Cui ii este destinata aceasta Saltea de pat Ortopedica, din Spuma cu Memorie, 180x200- Evergreen, Doua Fete, Hotel Range?
Noi la Ortopedicus, am invatat sa facem saltele asa cum trebuie!

Calitatea si confortul vor prevala intotdeauna pentru noi atunci cand vine vorba de o saltea de pat ortopedica.

Am conceput acest model fara economii din rationament de costuri - credem ca o saltea de calitate reprezinta o investitie intr-o viata mai fericita.

Este o saltea cu totul unica si originala, pentru care am folosit in premiera cea mai noua si inovativa tehnologie de debitare a spumei si materiale din gama premium, prietenoase cu mediul.

Saltea de pat Ortopedica, din Spuma cu Memorie, 180x200- Evergreen, Doua Fete, Hotel Range

Saltea de pat Ortopedica din Spuma cu Memorie, 180x200- Evergreen, Doua Fete, Hotel Range este cu adevarat, extrem de confortabila, ce se adreseaza celor exigenti si iubitorilor de calitate.

Este un produs cu spectru larg de utilizare - Practic este perfecta pentru orice fizionomie, greutate si pozitie de somn.

Ce are special aceasta Saltea de pat Ortopedica, din Spuma cu Memorie, 180x200- Evergreen, Doua Fete, Hotel Range? Saltele Ortopedicus, prin proprietatile spumei si textilelor folosite, dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.

Obiectivul nostru este mentinerea saltelei la o temperatura scazuta, fiindca acest lucru inseamna sanatate; mediul uscat corelat cu o temperatura optima devine ostil aparitiei de microorganisme de toate felurile.

Ceea ce face aceasta saltea atat de speciala este spuma utilizata, de generatie noua, incredibil de bine ventilata, profilata in 7 zone de confort: cap si gat, umeri, solduri, zona pelviana, genunchi, gambe si glezne. Cu alte cuvinte, este capabila sa ofere o pozitie corecta de somn.

Saltea de pat Ortopedica, din Spuma cu Memorie, 180x200- Evergreen, Doua Fete, Hotel Range

Salteaua foloseste o spuma moderna, produsa cu scopul de a reduce poluarea electromagnetica si contine trei materii prime naturale cu efecte benefice asupra corpului uman: turmalina, cupru si grafit.

Turmalina este cunoscuta pentru contributia sa in ceea ce priveste reducerea inflamatiilor, imbunatatirea circulatiei sanguine si relaxarea muschilor. Acest mineral este utilizat de curand si in industria textila, cu scopul de a proteja consumatorul de radiatiile nocive emise de telefoanele mobile,  computere, TV, etc.

In acelasi timp, grafitul, cu proprietatile sale de izolator termic, asigura un climat perfect pe toata durata somnului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura