Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Topper saltea ortopedic 90x200 - 100% latex, 3.5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Topper Ortopedic 90x200 - 100% Latex, 3.5 cm,  Husa detasabila cu Aloe Vera, 7 zone confort, Dublu sistem fixare, Ergomed, Ortopedicus

Te regasesti intr-unul din cazurile de mai jos?  

Dormi pe o saltea cu arcuri la care au inceput sa se simta arcurile in spate si nu te induri sa o schimbi?
Sau poate dormi pe canapea si se simte imbinarea dintre sezut si spatar?
Ai o saltea prea joasa si vrei sa o faci mai inalta?
Esti student si nu iti place salteaua de la camin?
Sau poate te-ai mutat in casa noua si ai nevoie sa dormi provizoriu?
Administrezi o pensiune sau hotel si vrei sa dai un plus de confort saltelelor vechi?

Ei bine, acest topper saltea, ortopedic si ergonomic a fost creat pentru astfel de situatii!

De sa alegi aceasta saltea superioara?  Este o saltea aditionala sau suplimentara premium,  cu 100% Bio Latex, 3,5 cm  medie si elastica, super ventilata, ortopedica si anatomica.

Pentru confort, nucleul este prevazut cu 7 zone de confort si apoi imbracat intr-o husa foarte performanta cu Aloe  Vera

Pentru o fixare suprema, husa dispune pe verso de pastile de silicon antiderapante + 4 elastice late la coturi.

Textilul husei Aloe Vera este placut la atingere, are efect antibacterian, antiacarian si antimicrobian.

Pentru ca stim cat de importanta igiena, am dotat husa cu fermoar 360 grade, astfel incat sa poata fi scoasa si spalata cu usurinta.
Este deci o saltea suplimentara ferma, ortopedica, anatomica si ergonomica, recomandata pentru imbunatatirea tuturor suporturilor de dormit.
Acest topper saltea, sustine forma corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund.
Topperele Ortopedicus, prin proprietatile spumelor si textilelor folosite dar si prin tehnica utilizata la ansamblarea pieselor, confera un mediu uscat si curat, antibacterian, antiacarian, antimucegai, antimicrobian, antiperspirant si totodata reduc la maxim factorii alergeni.
Topper Saltea Ortopedic 90x200 - 100% Latex, 3.5 cm, Aloe Vera, Ergomed - cofera un suport corect pentru cele 7 zone: cap, zona cervicala, umeri, coloana, bazin, coape si gambe, indiferent de pozitia avuta in timpul somnului.
Tehnologii folosite la realizarea acestui Topper Ortopedic 90x200 - 100% Latex, 3.5 cm,  Husa detasabila cu Aloe Vera, 7 zone confort, Dublu sistem fixare, Ergomed, Ortopedicus  Utilizam materiale de cea mai buna calitate cu efecte benefice pentru o saltea de pat premium si un somn sanatos si odihnitor.
Gandita in Germania, dupa consultari cu medici ortopezi si specialisti in fabricarea materialelor poliuretanice si textile, aceasta saltea aditionala este cea mai buna alegere cand vine vorba de fermitate, inaltime versus investitie.
Bio Latex HD de 3 cm, profilat pe 7 zone de confort, provine direct din natura, din arborele de cauciuc, este  dus la o densitate uluitoare de peste 80 kg/m3, cu scopul de a-I conferi confort maxim si lungeste perioada de viata.
OEKO-TEX, este certificarea internationala care certifica ca textilul folosit in husa saltelei este sigur pentru sanatatea corpului uman.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura