Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea super ortopedica din latex 140x200 - husa bio bambus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2549 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Saltea Super Ortopedica din Latex 140x200 - Mega XXL, 3+20+3+3, Reversibila, Inaltime 29 cm, Husa Bio Bambus detasabila, Hotel Range, Ortopedicus

La Ortopedicus am invatat sa facem saltele asa cum trebuie! Calitatea si confortul sunt primordiale cand vine vorba de o saltea de pat cu spuma poliuretan si latex.

Oferta de saltele de pat din magazinele online si nu numai, este atat de bogata, incat probabil te-ai intrebat daca este mai buna o saltea integral din spuma sau o saltea cu arcuri clasice ori o saltea cu arcuri impachetate (pocket spring)

Cand vine vorba de limita de gruetate suportata, constatam ca sunt foarte putine optiuni in piata pentru cei cu greutati mari care isi doresc fermitate, durabilitate si confort pe termen lung.

Cui ii este recomandata aceasta saltea super ortopedica!

In general, o saltea de pat, indiferent daca este cu arcuri pocket sau din spuma cu memorie ori din spuma standard, se comprima in functie de greutatea ocupantilor. Astfel, cu cat greutatea corpului creste, cu atat fermitatea saltelei scade.

Se intampla zilnic sa fim intrebati daca avem o saltea care sa se mentina ferma chiar si la greutati mari de peste 120 Kg...

Ei bine, acesta este motivul pentru care am creat cea mai buna saltea super ortopedica din spuma si latex; pentru persoane cu greutati mari care isi doresc sa doarma in orice pozitie.

Ea poate fi o alegere foarte buna si pentru persoanele cu greutati mici dar care adora sa doarma pe spate sau pe burta. In acest caz, durata de viata a saltelei se poate chiar dubla.

De ce sa alegi aceasta saltea premium?

Este fabricata cu cele mai bune materiale existente pe piata, tocmai sa se mentina ferma chiar si la greutati mari si foarte mari, pentru un timp cat mai indelungat.

Nucleul este format din 7 straturi  tip sandwich: un strat de spuma ferma rigida Grun Tech V2 de 20 cm, incadrat intre doua straturi de feltru antibacterian si alte doua straturi de latex de cate 3 cm, profilat pe 7 zone de confort.

Pentru ca persoanele cu greutati mai mari sunt mai sensibile la temperaturi ridicate, am dotat nucleul cu o husa performanta: fibre naturale de bambus care regleaza umiditatea, tesatura groasa + matlasare foarte generoasa pentru o temperatura neutra si plasa pentru un plus de ventilare 3D -  la 360 grade.

Se cunoaste faptul ca bambusul este o fibra goala pe dinauntru care, in mod natural,  absoarbe umiditatea de 5-6 ori mai bune decat bumbacul, mentine temperatura constanta si este un antibacterian natural.

Bambusul, de exemplus, este folosit in medicina traditionala chinezeasca pentru tratarea infectiilor. Husa cu Bambus Organic, este detasabila,  usor de curatat, prevazuta cu fermoar, foarte moale si placuta la atingere, aspectuoasa si catifelata, de culoare alb-usor verzui.

Este groasa, triplu matlasata si asigura un mediu uscat, prin faptul ca impiedica corpul sa se apropie de nucleul din poliuretan, facand practic dificila aparitia transpiratiei.

Nucleul mai este imbracat aditional si intr-o husa subtire cu bumbac, cu rol antistatic.

Tehnologii folosite la o saltea Super Ortopedica din Latex 140x200 - Mega XXL, 3+20+3+3, Reversibila, Inaltime 29 cm, Husa Bio Bambus detasabila, Hotel Range, Ortopedicus
Trimite mesaj
Din Gura in Gura