Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Husa pat aloe vera matlasata, 160x200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

349 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Husa Aloe Vera Matlasata, 160x200, Ortopedicus
Husa este o componenta foarte importanta a saltelei. Este cea care ii atribuie o ?personalitate? si care, pe langa rolul estetic, detine o multime de alte proprietati, menite sa asigure un somn odihnitor.

Acest produs iti este dedicat daca te regasesti intr-una din situatiile de mai jos:
Ai deja o saltea foarte buna si confortabila, insa husa tradeaza trecerea timpului. Fie este rupta, fie patata sau pur si simplu mult prea uzata pentru a mai putea dormi pe ea.
Achizitionarea unei saltele noi presupune un efort financiar mult prea mare si doresti doar sa ii imbunatatesti confortul, fara prea multe costuri si batai de cap.
Esti o persoana careia ii place sa aiba grija de lucrurile noi, care iubeste curatenia si astfel ai nevoie o husa de rezerva pentru saltea, pentru a le schimba si curata periodic.

Ortopedicus vine in ajutorul tau!

De ce sa alegi Husa Aloe Vera Matlasata, 160x200, Ortopedicus?  OEKO-TEX, este certificarea internationala care atesta faptul ca textilul folosit in husa saltelei este sigur pentru sanatatea corpului uman, important de stiut pentru persoanele alergice.
Textil cu Aloe Vera, planta cu efect de calmare si relaxare, cu numeroase beneficii pentru piele, dar si terapeutice.
Este foarte placuta la atingere, frumoasa si  aspectuoasa, de culoare alb-galben-verzui, usor de curatat, detasabila, prevazuta cu fermoar si lavabila la 30 de grade.
Este de culoare deschisa, astfel ca textilul nu este vizibil prin lenjerie.
Husa este groasa, dublu  matlasata pe zone de confort, ea asigura un mediu uscat, prin faptul ca impiedica corpul sa intre in  contact cu nucleul din spuma, facand practic imposibila aparitia transpiratiei.
*Important de stiut: se poate executa pe diferite dimensiuni si inaltimi, in functie de nevoie/cerinte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura